16 august 2023, 12:00 Personalități views 1571
Cristina Spînu: Aș vrea ca în această lume să nu mai existe copii flămînzi
16 august 2023, 12:00 Personalități views 1571

Cristina Spînu: Aș vrea ca în această lume să nu mai existe copii flămînzi

Pentru unii, a fi un om bun înseamnă a fi un om slab. Cu toate acestea, unii oamenii, chiar dacă sînt criticați, aleg să fie buni și să ajute, chiar și atunci cînd îi lasă puterile.

Astăzi vă invit să faceți cunoștință cu Cristina Spînu, fondatoarea asociației ”Frigiderul comunitar”, organizație care pregătește prînzuri calde pentru bătrînii care își trăiesc zilele de azi pe mîine.

Despre cum a apărut în timpul pandemiei ideea de a alimenta oamenii nevoiași și cît de greu este să faci caritate în Republica Moldova, aflați din interviul de mai jos.

Cristina Spînu - eroina noastră de astăzi

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.