28 octombrie 2016, 11:15 Personalități views 6098
Putin l-a decorat pe directorul teatrului din Chisinau
28 octombrie 2016, 11:15 Personalități views 6098

Putin l-a decorat pe directorul teatrului din Chisinau

Directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat "A. Cehov" s-a pomenit într-o companie cu cunoscutul regizor de film Emir Kusturica.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul privind decorarea cîtorva persoane cu distincțiile de stat ale Federației Ruse.

Directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat "A. Cehov", marele actor și minunatul om, Constantin Haret, a fost decorat cu "Medalia lui Pușkin". "Pentru contribuția semnificativă la întărirea prieteniei și cooperării între popoare, păstrarea și popularizarea limbii ruse și a culturii în străinătate", este menționat în decretul președintelui Rusiei.

Constantin s-a aflat într-o companie foarte bună. Celebrul regizor de film, Emir Kusturica, a primit "Ordinul Prieteniei".

 

Sursa: 1news.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
392 locuitori

Receşti este un sat din cadrul comunei Dobruşa, raionul Șoldăneşti. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.25 km. Satul Recești este situat la o distanță de 30 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 392 de oameni. Prima atestare a satului Recești datează din anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.