07 decembrie 2015, 15:02 Personalități views 9343
Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)
07 decembrie 2015, 15:02 Personalități views 9343

Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)

Diana Voevuțki, designer vestimentar din Moldova, și-a prezentat ultima sa colecție de rochii în cadrul celui mai important eveniment de modă din România - "Bucharest Fashion Week 2015".

Aceasta este a doua oară când Diana participă la Bucharest Fashion Week. Tânăra basarabeancă i-a impresionat pe toți cu rochia de mireasă de culoare neagră, "cireașa de pe tort" a colecției Frozen beauty.

"48 de ore nedormite, câteva săptămâni de lucru în echipă non-stop, emoții de nedescris și câteva minute de euforie pe podium... E mult? Puțin? Noi zicem că e suficient ca să te simți fericit. Ionuț Constantin, ca de obicei, BFW e un eveniment organizat la cel mai înalt nivel, iar tu ești cel ce înțelege, ajută și face. Mulțumim pentru asta", a scris Diana pe Facebook.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

moda , colectie , Romania , eveniment , designer , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
269 locuitori

Elizavetovca este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Elizavetovca a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.