04 noiembrie 2022, 15:00 Realitatea moldovenească views 1736
I’ll be back. Plahotniuc revine în politică pentru a se revanșa sau de dragul statutului?
04 noiembrie 2022, 15:00 Realitatea moldovenească views 1736

I’ll be back. Plahotniuc revine în politică pentru a se revanșa sau de dragul statutului?

Noutatea cea mai mare, am putea spune senzaționalăб din ultimele zile este anunțul făcut de Vladimir Plahotniuc despre aceea, că el revine în politică.

După ce fostul lider al PDM, care mai bine de trei ani se ascunde peste hotare, a declarat-o pentru portalul tribuna.md, au apărut mai multe versiuni ale următoarei (pare a fi a patra la număr) reveniri a lui Plahotniuc în politică.

1) Se datorează includerii sale în noua listă de sancțiuni a CUA;

2) “Plahotniuc acționează în interesele Moscovei de a destabiliza situația în Moldova ” și “FSB lucrează pentru răsturnarea guvernului din RM cu ajutorul oligarhilor fugari ” (această versiune, după o oarecare stupoare provocată de știrile apărute, au început să o vehiculeze reprezentanții partidului aflat la guvernare și adepții lor) ;

3) Partenerii occidentali îl repun în joc pe Plahotniuc deoarece înțeleg, că fotoliile Maiei Sandu și PAS au început să se clatine și că doar cu metodele de forță ei nu vor reuși să se mențină la putere.

Continuarea articolului citi?i pe noi.md.

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
5252 locuitori

Dezghingea este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Dezghingea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5252 de oameni. Satul Dezghingea a fost menționat documentar în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.