04 aprilie 2022, 10:15 Realitatea moldovenească views 2195
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 aprilie 2022 (LIVE TEXT)м
04 aprilie 2022, 10:15 Realitatea moldovenească views 2195

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 aprilie 2022 (LIVE TEXT)м

10:45 // Vitalie Miron a fost numit în funcția de membru la Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în CSP și CSM cu votul a 86 de deputați.

10:42 // Tatiana Răducanu a fost numită în funcția de membru la Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în CSP și CSM cu votul a 87 de deputați.

10:37 // Nadejda Hriptievschi numită drept membru al Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în CSP și CSM cu votul a 85 de deputați.

10:36 // Tauber despre numirea unor membri ai Comisie independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de mebru în CSP și CSM: De ce este atîta grabă cu votarea acestor hotărîri?

Grosu: Lupta cu bandiții și cu hoții nu are vacanță și nu are regim special. Și noi am fot pregătiți conform procedurii declașată cu mult timp înainte în ziua de vineri. În ziua de vineri au parvenit hoții, bandiții, pușcăriabilii, fugarii, încă se bucură de libertăți, noi nu avem dreptul să amînăm măcar cu o zi, nu cu trei zile. Eu vă promit joi că ne întîlnim încă într-o ședință. Noi o să avem grijă de hoții voștri și o să le asigurăm un loc potrivit la răcoare.

10:21 // Ordinea de zi a fost aprobată cu votul a 62 de deputați.

10:19 // Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria coreografului Iurii Gorșcov.

10:12 // Deputații au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina.

Grosu: Astăzi, 4 aprilie 2022 în R.M. a fost declarată zi de doliu național în memoria vieților nevinovate pierdute în ultimele 40 de zile în Ucraina. Imaginile care au apărut ieri în orașele Bucea, Gostomel, Irpin și altele. Transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor și poporului ucrainean. Propun să ținem un minut de reculegere în memoria victimelor acestui război.

Bătrîncea. Ucraina și Federația rusă au un război timp de 8 ani de zile. Ne alăturăm minutului de reculegerie cu mențiunea că este pentru toate victimele din ambele țări.

10:11 // Ședința parlamentului a început cu prezența în sală a 94 de deputați.

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 aprilie 2022

  1. 109 Proiectul de hotărîre privind desemnarea unui membru în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor
  2. 110 Proiectul de hotărîre privind desemnarea unui membru în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor
  3. 111 Proiectul de hotărîre privind desemnarea unui membru în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor

Cuvinte cheie:

sedinta , parlament , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
50 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 50 de oameni. Satul Cot a fost menționat documentar în anul 1877.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.