15 martie 2022, 17:00 Realitatea moldovenească views 2356
Unde se pot angaja refugiații ucraineni: Noi oferte de lucru
Foto: kuster.ru
15 martie 2022, 17:00 Realitatea moldovenească views 2356

Unde se pot angaja refugiații ucraineni: Noi oferte de lucru

Primăria municipiului Chișinău informează că, întreprinderile municipale de alimentație publică (combinatele școlărești) angajează bucătari și lucrători auxiliari în bucătărie, inclusiv cetățeni ai Ucrainei.

Potrivit responsabililor, ofertele de angajare sînt disponibile pentru: Î.S.A.P. „Bucuria – EL”, str. Sarmizegetusa, 9; Î.S.A.P. „Rîșcani – Șc”, str. Tudor Vladimirescu, 16; Î.S.A.P. cantina „Liceist”, str. Ștefan Neaga, 1; Î.S.A.P. cantina „Adolescența” – str. Alecu Russo, 57.

Astfel, cei interesați de a se angaja în cîmpul sînt îndemnați să depună scrisoarea de intenție, copiile actului de identitate și actele de studii în adresa Direcției economie, comerț și turism – email: dc@pmc.md, tel. (022) 224373, 221798.

De menționat că, pe parcursul săptămînii trecute de către subdiviziunile municipale au fost angajate în cîmpul muncii 4 persoane refugiate.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1254 locuitori

Grigorievca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Grigorievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Căușeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1254 de oameni. Satul Grigorievca a fost menționat documentar în anul 1883.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.