20 februarie 2013, 14:09 Realitatea moldovenească views 9442
20 februarie 2013, 14:09 Realitatea moldovenească views 9442

Important! Viorel Chetraru - „Persona non grata” în cladirea Guvernului


 Foto: point.md

Directorul Centrul Naţional Aticorupţie (CNA), Viorel Chetraru, nu va mai participa la şedinţele Guvernului. El a fost anunţat ieri, telefonic, de către reprezentanţii Secretariatului General al Guvernului, că, începînd de astăzi, prezenţa sa sau a altor reprezentanţi ai CNA la şedinţele Executivului nu mai este necesară, relatează publika.md.

Iniţial, Viorel Chetraru a primit o notă prin care era invitat la şedinţa de Guvern de astăzi, informează Serviciul de presă al CNA.

De asemenea, în această dimineaţă, directorul CNA a fost informat că secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, a dat indicaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat să nu permită accesul său sau al altor angajaţi ai CNA în sediul Guvernului.

CNA speră că această decizie este o simplă coincidenţă şi nu reprezintă încă o tentativă de intimidare la adresa instituţiei.

Cuvinte cheie:

politica , guvern , persona non grata

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.