12 februarie 2013, 16:27 Realitatea moldovenească views 8455
12 februarie 2013, 16:27 Realitatea moldovenească views 8455

Şevciuc refuza sa se întalneasca la Lvov cu Filat

Liderul transnistrean Evgheni Şevciuc refuza sa participe la o întalnire separată cu premierului Vlad Filat în perioada reuniunii 5+2 de la Lvov, relatează tv7.md.

Potrivit unui comunicat de presa, reprezentanţii de la Tiraspol au refuzat o astfel de întîlnire, chiar daca premierul Vlad Filat si-a dat acordul de a participa la o întrevedere separată cu liderul transnistrean.

Negocierile se vor desfăşura sub egida Preşedinţiei ucrainene a OSCE. Continuand practica rundelor anterioare, proiectul agendei include o serie de subiecte actuale din cele 3 coşuri convenţionale, ce vizează problematica libertăţii circulaţiei, sfera educaţională, drepturile omului, interacţiunea organelor de combatere a criminalităţii, protecţia civilă ş.a. Delegaţia de la Chişinău va fi condusă de Vicepremierul pentru reintegrare Eugen Carpov.

Mentionam ca, in perioada 18-19 februarie, la Lvov, Ucraina va avea loc următoarea rundă de negocieri în formatul 5+2 privind reglementarea conflictului transnistrean.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.