27 mai 2021, 10:30 Realitatea moldovenească views 2563
Grădina Zoologică din Chișinău a arătat puii de tigru născuți recent
27 mai 2021, 10:30 Realitatea moldovenească views 2563

Grădina Zoologică din Chișinău a arătat puii de tigru născuți recent

Personalul grădinii zoologice din Chișinău a reușit în cele din urmă să vadă puii de tigru născuți acum o lună de tigroaica Basi. Fotografii cu puii au apărut pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice pe 26 mai.

Potrivit unei surse de la Grădina Zoologică, personalul a instalat în voliera interioară o cameră de supraveghere, dar tigroaica a distrus-o imediat după nașterea puilor. Oamenii nu au încercat să vadă puii mai aproape, pentru a nu deranja tigrii. Dar acum aceștia au început să iasă la aer curat, iar străinii nu o mai deranjează atît de mult pe mamă. "Puii cresc, se dezvoltă activ, dar rămîn cu mama lor. Încă nu se permite accesul persoanelor străine la ei pentru a evita accidentele — tigroaica este încă destul de agresivă", a menționat sursa.

Amintim că cei doi pui, unul roșcat și altul alb, s-au născut pe 26 aprilie de la doi tigri bengalezi care trăiesc în Grădina Zoologică din Chișinău din 2016 - tigroaica roșcată Basi și masculul alb Renat. Ei ambii s-au născut în Grădina zoologică din Olmens (Belgia) în 2015.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

gradina zoologica , animale , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1501
Populația:
2138 locuitori

Ivancea este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brăneşti, Ivancea și Furceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2138 de oameni. Satul Ivancea a fost menționat documentar în anul 1501.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.