07 noiembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 3754
Dodon: ”Eu nu sînt
07 noiembrie 2019, 16:00 Realitatea moldovenească views 3754

Dodon: ”Eu nu sînt "cartejnik", sînt șahist. Pe sub masă joacă alții” (Video)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a spus că nu joacă „pe sub masă" ca să împiedice reforma justiției, după cum crede premierului Maia Sandu, și nu are niciun interes ascuns.

"Eu nu sînt "cartejnik", sînt șahist. Joc șah pe masă. Pe sub masă, joacă alții în cărți. Eu nu sînt din ăștia. Eu joc deschis, corect, sincer și eu nu am niciun interes ascuns, așa cum crede cineva", a declarat șeful statului în cadrul unei emisiuni la Jurnal TV, transmite Noi.md.

„Da, eu mă întîlnesc cu toți. La mine s-a adresat un grup de judecători - m-am întîlnit cu ei, s-a adresat un grup de studenți care vin în excursie - m-am întîlnit cu ei, pentru că președintele trebuie să-i asculte pe toți pentru a lua decizii", a spus Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , șah

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX-lea
Populația:
3272 locuitori

Nihoreni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Nihoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Rîșcani și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3272 de oameni. Satul Nihoreni a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.