Arată noutățile începînd cu...

eye 1125 Vizualizări

Încă o pagină din Raportul Kroll 2, făcută publică (DOC)


Astăzi, 12 iulie, liderul partidului „Partidul Nostru", Renato Usatîi, a publicat încă o pagină din Raportul kroll 2, despre care afirmă că este divizat în trei părți.

Potrivit informațiilor din document, în schema privind furtul din sistemul bancar ar fi implicate mai multe companii legate de numele ex-liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Printre acestea se numără: Finpar Invest SRL ICS, OTIV Prime Holding BV, Prime Management SRL, ICS Prime TV sau Gemeni SA Casa de Comert ș.a.

Potrivit lui Renato Usatîi, la Comisia parlamentară care anchetează furtul din sistemul bancar a ajuns doar prima parte a raportului, pe cînd cele mai importante informații se găsesc în ultimele două părți.

Renato Usatîi susține că documentul Kroll ar arăta că fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi, de fapt, principalul beneficiar al fraudei bancare, care ar fi pus în practică schema cu ajutorul lui Ilan Șor.

Ieri, 11 iulie, Renato Usatîi a declarat că a intrat în posesia integrală a Raportului Kroll 2, precizînd că acolo apar numele lui Vladimir Plahotniuc, Vlad Filat și Ilan Șor. Acesta a publicat fragmente din documentul Kroll.

Renato Usatîi insistă să fie audiat la Comisia parlamentară care anchetează furtul din sistmeul bancar. Astăzi, președintele Comisiei, Alexandr Slusari, a declarat că Usatîi este așteptat cît mai urgent să prezinte documentele pe care le deține. Potrivit lui Slusari, dacă veridicitatea actelor va fi confirmată, acestea urmează a fi publicate.

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Vlad Plahotniuc , Kroll , arest

Localităţile Moldovei şi diasporei

Valea Rădoaiei

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
170 locuitori

Valea Rădoaiei este un sat din cadrul comunei Nicolaevca, raionul Floreşti. Localitatea Valea Rădoaiei se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 170 de oameni. Satul Valea Rădoaiei a fost întemeiat în anul 1925.

Citeşte mai departe