27 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 3996
Harunjen îi răspunde lui Diacov
27 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 3996

Harunjen îi răspunde lui Diacov

„Cumătrului meu era să-i răspund în aceeași manieră dacă aveam și eu Facebook, dar nu am să o facă căci nu am de gînd să cobor la acest nivel", așa a comentat Eduard Harunjen, șeful Procuraturii Generale, postarea pe Facebook a lui Ion Diacov.

Ion Diacov, fostul procuror al municipiului Chișinău, într-o postare pe pagina sa de Facebook îl îndeamnă pe Eduard Harunjen, adresîndu-se cu „Tovarășe Edic", să plece din funcția deținută și-i sugerează că dacă nu o va face, el ar putea să scrie un denunț oficial împotriva sa.

Ivan Diacov către Harunjen: Nu mă forța să scriu un denunț împotriva ta

Întrebat telefonic cum comentează cele scrise de Diacov, Eduard Harunjen mai în glumă, mai în serios, a spus că dacă avea pagină de Facebook era să-i răspuundă în aceeași manieră.

„Știți că sîntem cumătri cu Diacov? Înainte vorbeam normal, ca între cumătri, dar de cînd și-a făcut Facebook... Eu știu care îi sînt frustrările, dar și originele acestora, am auzit despre asta mai demult. Dacă aveam pagină de Facebook era să-i răspund în aceeași manieră, dar nu vreau să cobor la nivelul lui pentru că nu-mi va face față. Transmite-i salutări de la cumătru' și de la fini", ne-a spus Harunjen.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

procuror

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4515 locuitori

Fîrlădeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Fîrlădeni și Fîrlădenii Noi. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 4515 oameni. Satul Fîrlădeni a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.