10 iunie 2019, 15:20 Realitatea moldovenească views 3806
Igor Dodon: Există trei scenarii, printre care, lichidarea mea fizică
10 iunie 2019, 15:20 Realitatea moldovenească views 3806

Igor Dodon: Există trei scenarii, printre care, lichidarea mea fizică

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon spune că nu va ceda în fața atacurilor venite din partea PDM și a liderului acestuia, Vlad Plahotniuc.

"Eu nu voi scrie cerere de demisie. Eu nu voi ceda. Există trei scenarii, printre care și lichidarea fizică a mea. Eu îmi asum acest risc. Dar nu atingeți familia domnule Plahotniuc. Eu nu voi ierta lacrimile soției de aseară", a declarat șeful statului în fața presei.

Acesta a îndemnat președinții de raion, primarii, funcționarii publici și ONG-urile să iasă cu declarații în sprijinirea noii guvernări. Faceți declarații în susținerea actualei guvernări. Acesta a condamnat deciziile Curții Constituționale și a spus că procesul de dezoligarhizare a țării este unul irevocabil.

"Ăștia din fruntea Curții Constituționale își dau seama ce fac? Gata oameni buni nu va mai fi cum a fost", a conchis Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , lichidare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
1509 locuitori

Schineni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Schineni și Schinenii Noi. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Schineni a fost menționat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.