31 mai 2019, 16:25 Realitatea moldovenească views 19413
PSRM vine cu o reacție: am luat act de propunerea PDM
31 mai 2019, 16:25 Realitatea moldovenească views 19413

PSRM vine cu o reacție: am luat act de propunerea PDM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Despre aceasta anunță formațiunea, după ce PDM a chemat PSRM la discuții privind crearea unei coaliții de guvernare. Democrații sînt dispuși să votează pentru speakerul socialiștilor în vederea evitării alegerilor anticipate.

Potrivit PSRM, toate deciziile de ordin tactic și strategic ale partidului sînt luate de către organele de conducere ale PSRM, în speță de către Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PSRM , PDM

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
514 locuitori

Străisteni este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.65 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.69 km. Localitatea se află la distanța de 11 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 514 oameni. Satul Străisteni a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.