14 noiembrie 2017, 11:15 Realitatea moldovenească views 45676
Dodon a înmînat două premii de stat (Foto)
14 noiembrie 2017, 11:15 Realitatea moldovenească views 45676

Dodon a înmînat două premii de stat (Foto)

La sediul Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu renumita actriță Svetlana Toma și cu Andrei FURSENKO, ex-preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse de cooperare economică din partea FR.

"Conform decretelor care au fost semnate de președinții anteriori, cu o deosebită plăcere am înmînat „Ordinul de Onoare" domnului Andrei FURSENKO, și medalia „Meritul Civic" doamnei Svetlana FOMICIOVA (TOMA), Artist al Poporului din Republica Moldova", a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
2010 locuitori

Hincăuţi este un sat și comună din raionul Edineț. În componența comunei Hincăuți intră satele Hincăuți, Clișcăuți și Poiana. Satul Hincăuți se află la o distanță de 18 km de orașul Edineț și la 224 km de Chișinău. La 01.01.2008 populaţia comunei constituia 2010 persoane. Prima atestare documentară a satului Hincăuți din ținutul Hotin datează din 20 decembrie 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.