10 iulie 2017, 11:55 Realitatea moldovenească views 7602
Autovehiculele alimentate cu gaze vor fi interzise
10 iulie 2017, 11:55 Realitatea moldovenească views 7602

Autovehiculele alimentate cu gaze vor fi interzise

Autovehiculele utilate cu sistem de alimentare cu gaze vor fi interzise în mai multe locuri publice, conform unor modificări la Regulamentul circulației rutiere, aprobate în ședința de astăzi a Guvernului.

Potrivit documentului, unitățile de transport alimentate cu gaze nu vor avea voie să staționeze în parcările subterane ale clădirilor locative multietajate, ale clădirilor de menire social-culturală și în cele cu destinație publică și administrativă. Totodată, va fi interzis accesul și staționarea acestora în parcările subterane de tip închis.

Concomitent, pentru respectarea prevederilor, Regulamentul circulației rutiere a fost completat cu un nou indicator, care interzice accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze naturale comprimate sau gaze naturale lichefiate.

Modificările aprobate de Executiv au drept scop reducerea riscurilor de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

automobil , gaz , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.