29 mai 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 4099
Miniștrii și viceminiștrii din PL își vor depune astăzi demisia
29 mai 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 4099

Miniștrii și viceminiștrii din PL își vor depune astăzi demisia

Pînă la amiază, cererile de demisie ale miniștrilor, viceminiștrilor și șefilor de Agenții guvernamentale delegați de Partidul Liberal vor fi depuse la Cancelaria Guvernului. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de ministrul Mediului Valeriu Munteanu.

UNIMEDIA amintește că liberalii părăsesc coaliția de guvernare. Despre aceasta a anunțat Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, după ședința extraordinară a Cosiliului Republican al fracțiunii.

În Guvernul Republicii Moldova, Partidul Liberal are trei miniștri și un vicepremier. E ste vorba despre vicepremierul Gheorghe Brega, ministrul Mediului Valeriu Munteanu și ministrul Educației Corina Fusu. Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc.

Sursa: unimedia.info

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1903
Populația:
87 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 87 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1903.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.