11 aprilie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3594
Cu ce probleme se adresează președintelui moldovenii
11 aprilie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3594

Cu ce probleme se adresează președintelui moldovenii

Circa 1300 de petiții au fost expediate președintelui Igor Dodon, în ultimele două luni, din partea cetățenilor.

Demersurile înaintate vizează probleme de ordin social, juridic, educațional, solicitări de ajutor material, de acordare a spațiului locativ, problemele cu privire la pensii și indemnizații sau cereri de acordare a ajutorului pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Recent șeful statului a primit în audiență cîteva zeci de persoane din diverse raioane ale țării.

„Astfel de subiecte au fost abordate și în cadrul vizitelor pe care le-am întreprins în opt raioane ale țării. Menționez că fiecare petiție și solicitare este examinată și sînt întreprinse toate măsurile pentru soluționarea în termeni cît mai rezonabili", a declarat Dodon.

Menționăm că o dată pe lună, șeful statului primește în audiență cetățeni, pentru a le asculta problemele și a le acorda asistență. Ultima dată președintele țării a primit în audiență cetățeni în anul 2009, susține Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , președinte , cetățean

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
371 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Satul Leordoaia se află la distanţa de 26 km de orașul Călăraşi și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.