04 aprilie 2017, 15:50 Realitatea moldovenească views 11173
Este obligatoriu să schimbăm permisul de conducere de tip vechi?
04 aprilie 2017, 15:50 Realitatea moldovenească views 11173

Este obligatoriu să schimbăm permisul de conducere de tip vechi?

Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru" menționează că doar doritorii care dețin permise de conducere de tip vechi le pot schimba fără a susține din nou examenul auto.

„Noi doar recomandăm, dar acest lucru nu este obligatoriu", a precizat pentru JURNAL de Chișinău un operator al CRIS „Registru".

Toți doritorii care vor să-și schimbe permisele vechi de conducere sînt obligaţi să se apropie la oficiile biroului Registru sau să comande documentul online.

Șoferii care au permise vechi vor fi nevoiți sa le schimbe

De acest serviciu pot beneficia doar cetăţenii R. Moldova, titulari ai permiselor de conducere de model DL 1995, care au dreptul să conducă vehicule din categoriile A, B, AB.

Cei care vor dori să comande permisul de conducere online vor trebui să completeze o cerere electronică.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

permis de conducere , documente

Comentarii

 (1)
  • #1 vitalie Răspunde Citează selecţia
    Ага.вот как-сначала было объявлено-все обладатели старых водительских прав  БУДУТ ОБЯЗАНЫ их заменить на новые до 2019-го года.а сейчас по желанию.Вот интересно-что ещё удумают наши власти?В Европу далеко не все едут на своём авто.Вот кому нужно-пусть и меняют.Хотя и они.старого образца права были международными и везде признавались!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.