06 martie 2017, 16:30 Realitatea moldovenească views 4217
Consilierii președintelui vor prezenta detalii despre amnistia migraţională
06 martie 2017, 16:30 Realitatea moldovenească views 4217

Consilierii președintelui vor prezenta detalii despre amnistia migraţională

Consilierii preşedintelui Igor Dodon, Andrei Neguţă şi Maxim Lebedinschi, vor prezenta pe 7 martie, într-o conferință de presă, detalii referitor la „amnistia migrațională a cetățenilor moldoveni pe teritoriul Federației Ruse", transmite IPN cu referire la un anunț al administrației prezidențiale.

Într-un briefing de presă desfășurat pe 1 martie, președintele Igor Dodon a anunţat că o listă cu 17500 de persoane cărora li se ridică interdicția de intrare în Federația Rusă va fi făcută publică „pînă la sfîrșitul săptămânii", lucru care nu s-a întîmplat.

Persoanele vizate de „amnistia migrațională" ar fi cele care s-au ales cu interdicție de a intra în Rusia în baza articolului 26 al legii federale nr.114, punctele 4 și 8. Adică, persoanele care au două și mai multe sancțiuni administrative în ultimii 3 ani şi cele care la aflarea anterioară în Federația Rusă nu au părăsit teritoriul țării în termen de 30 de zile de la expirarea perioadei de ședere.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

președinte , Amnistierea , consilier

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
282 locuitori

Cuporani este un sat din cadrul comunei Tigheci, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Cuporani a fost menționat documentar în anul 1835.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.