05 februarie 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 6385
Valerian Mînzat primește 30 de zile de arest (Video)
05 februarie 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 6385

Valerian Mînzat primește 30 de zile de arest (Video)

Avocatul Valerian Mînzat a primit trei 30 de zile de arest în în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău. Decizia a fost luată câteva minute în urmă de către Judecătoria Buiucani. Astfel, măsura este aplicată până la data de patru martie. Totodată, acesta anunță că va contesta sentința magistraților

Întrebat dacă va face față condițiilor de detenție, Mînzat a declarat că îi este cunoscută situația din incinta penitenciarului și este pregătit moral.

Menționăm că Valerian Mînzat a fost reţinut de către procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA într-un dosar de escrocherie. Acesta este bănuit că ar fi estorcat de la o femeie, prin înşelăciune şi abuz de încredere, 20 000 de euro pentru a-i soluționa o problemă legată de urgentarea transferării soţului acesteia dintr-un penitenciar din Federaţia Rusă în unul din Republica Moldova.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Valerian Mînzat , arest , coruptie , CNA , avocat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1917
Populația:
216 locuitori

Chirileni este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află într-o regiune de şes şi mici coline între rîurile Soloneţ şi Ciulucul Mare, la o distanță de 17 km de oraşul Sîngerei și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Satul Chirileni a fost menționat documentar în anul 1917.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.