30 ianuarie 2017, 16:36 Realitatea moldovenească views 5725
Problemele în livrarea apei pot fi sesizate prin telefon
30 ianuarie 2017, 16:36 Realitatea moldovenească views 5725

Problemele în livrarea apei pot fi sesizate prin telefon

Pentru o conlucrare mai eficientă, dar și pentru prevenirea fraudelor și a conectărilor neautorizate la rețelele publice de alimentare cu apă sau de canalizare, consumatorii sunt îndemnați să apeleze: 022-256-980 – numărul de încredere al SA „Apă-Canal Chișinău".

Într-un comunicat de presă remis de ACC se menționează că informațiile comunicate vor ajuta la redresarea situației în timp util. Pe parcursul anului 2016, au fost înregistrate 700 de apeluri. Peste 70% se referă la modalitatea de calculare a serviciilor de apă și canalizare, mai cu seamă la diferența de volum indicată în facturi. 20% din apeluri se referă la deconectările de apă, iar altele 10% la conectările neautorizate la rețelele de apă și canalizare.

Situațiile menționate pot fi anunțate și prin intermediul adresei de e-mail: auditdrc@acc.md. La prezentarea și examinarea informațiilor electronice se garantează confidențialitatea datelor personale și a informației prezentate. În scopul obținerii unui răspuns operativ, expeditorul poate menționa un număr de telefon, iar angajații întreprinderii vor lua legătura în timp util.

Telefonul de încredere al ACC a fost instituit în noiembrie 2014. De la lansarea au fost înregistrate circa o mie de apeluri.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

apa , telefon , Apă-Canal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1937
Populația:
791 locuitori

Bucuria este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tudoreşti și Bucuria. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cahul și la 168 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 791 de oameni. Satul Bucuria a fost întemeiat în anul 1937.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.