24 iunie 2016, 14:45 Realitatea moldovenească views 7809
Stadionul Zimbru va fi modernizat conform ultimelor cerinţe ale UEFA
24 iunie 2016, 14:45 Realitatea moldovenească views 7809

Stadionul Zimbru va fi modernizat conform ultimelor cerinţe ale UEFA

Stadionul Zimbru va fi modernizat în următoarea perioadă, conform ultimelor cerinţe ale UEFA. Pe lângă renovarea vestiarelor şi a băncilor de rezervăvor fi asigurate mai multe facilităţi pentru desfășurarea activității jurnaliştilor.

"Vor fi create intrări adiţionale pentru mass-media. Încă un lucru important va fi construcţia unui studio, numit View Pitch, care va fi amplasat cu vedere spre stadion. Pentru ca atunci când se transmite un meci, jurnaliştii să poată face mai interactiv diferite intervenţii cu invitaţi", a menţionat directorul stadionului Zimbru, Sevastian Botnari.

Modernizarea stadionului a devenit posibilă după ce Federaţia Moldovenească de Fotbal a luat stadionul în arendă pentru o perioadă de zece ani.

"S-a luat decizia pentru a lua în arendă stadionul pe o perioadă de zece ani, pentru că din câte vedem nu se preconizează construcţia unui stadion naţional. Respectiv, trebuia de luat în arendă pentru ca ulterior să putem implementa toate cerinţele pe care le avem de la UEFA", a precizat Botnari.

Conform contractului de arendă, echipa clubului Zimbru Chişinău va juca gratis meciurile de pe teren propriu. Alte cluburi care vor dori să joace în cupele europene pe acest stadion vor fi nevoite să achite o taxă.

Stadionul Zimbru a fost inaugurat în 2006 şi are capacitatea de zece mii de locuri.Echipa naţională a Moldovei a jucat până în prezent 31 de meciuri pe această arenă.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

stadion , UEFA , stadion

Comentarii

 (1)
  • #1 Avgur Răspunde Citează selecţia
    Стадион уютный и расположен неплохо. Но при большом скоплении людей стюарты располагаются неудачно. Искусственное освещение вялое с искажением цветопередачи. Всё это мешает нормально смотреть. И еще. Позор ликвидаторам Республиканского стадиона. Пусть их всех,  а также их детей накажет Бог и по полной. Спасибо что прочитали.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.