21 iunie 2016, 09:35 Realitatea moldovenească views 5617
Moldovenii cer demisia lui Fusu
21 iunie 2016, 09:35 Realitatea moldovenească views 5617

Moldovenii cer demisia lui Fusu

Pe Internet capătă amploare campania de colectare a semnăturilor pentru demisia ministrului Educației, Corina Fusu.

Timp de cîteva ore petiția electronică a fost semnată de peste 400 de persoane nemulțumite de felul în care ministrul Educației își exercită obligațiunile. Cetățenii Moldovei consideră că Corina Fusu, care deține acest post din iulie 2015, în special apartenenței sale la Partidul Liberal, nu are calitățile profesionale necesare pentru un funcționar de asemenea rang.

Utilizatorii amintesc că Fusu, care în anul 2004 se plîngea că guvernarea comunistă îi încalcă drepturile, acum singură afectează drepturile multor angajați din domeniul educației, chiar și a celor care au votat liberalii. „Orice interviu, orice declarație ale Corinei Fusu denotă lipsa unor cunoștințe elementare în domeniul respectiv", se arată în textul petiției publicat pe portalul petitieonline.com.

Anterior deputații din fracțiunea PSRM au înaintat moțiune de cenzură împotriva Corinei Fusu, însă majoritatea parlamentară nu a susținut această inițiativă.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Corina Fusu , demisie , petiție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
273 locuitori

Congazcicul de Jos este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 5 km de municipiul Comrat și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 273 de oameni. Satul Congazcicul de Jos a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.