08 mai 2016, 10:15 Realitatea moldovenească views 5296
Numărul echipajelor de poliţie va fi dublat de Paştile Blajinilor
08 mai 2016, 10:15 Realitatea moldovenească views 5296

Numărul echipajelor de poliţie va fi dublat de Paştile Blajinilor

De Paştile Blajinilor, pe 8 şi 9 mai, numărul echipelor de patrulare pedestră, dar şi numărul poliţiştilor în cadrul inspectoratelor va fi dublat. Totodată, un număr mai mare de poliţişti va fi mobilizat în preajma cimitirelor, în curţile blocurilor, în zonele de agrement, pe străzi şi pe traseele naţionale, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, de sărbători, fluxul de transport creşte considerabil. În acest sens, poliţiştii recomandă mai multă toleranţă şi respect reciproc în trafic. De asemenea, IGP solicită persoanelor care vin de peste hotare cu transportul personal să se conformeze Regulamentului circulaţiei rutiere al Republicii Moldova şi cerinţelor poliţiştilor de patrulare.

La fel, în legătură cu creşterea numărului de unităţi de transport în trafic, şoferilor li se recomandă să adapteze viteza şi să păstreze distanţa între vehicule. Totodată, poliţia le recomandă conducătorilor auto să nu parcheze automobilele în adiacentul cimitirelor şi să nu lase în maşină lucruri de valoare.

IGP recomandă cetăţenilor să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau 902. La fel, cetăţenii se pot adresa la cel mai apropiat sector sau post de poliţie atunci când sesizează că cineva periclitează ordinea, securitatea publică sau siguranţa cetăţenilor.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Paștele Blăjinilor , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
261 locuitori

Bodeni este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Camenca și la 152 km de Chișinău. Populaţia satului Bodeni alcătuia 261 de oameni în anul 2004. Satul Bodeni a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.