11 februarie 2016, 11:41 Realitatea moldovenească views 5902
Un filmuleț emoționant despre siguranța online, produs în R. Moldova
11 februarie 2016, 11:41 Realitatea moldovenească views 5902

Un filmuleț emoționant despre siguranța online, produs în R. Moldova

Un spot emoționant despre postările pe internet a fost lansat de Atelierul Sergiu Prodan.

Filmulețul, realizat în colaborare cu siguronline.md, relatează povestea unor adolescenți, care sunt deschiși pe internet, doar că fotografiile și postările acestora apar pe panouri stradale și toate evenimentele online li se întâmplă în viața reală.

Spotul are scopul de a sensibiliza tinerii și a-i familiariza cu niște reguli simple de navigare pe internet pentru a-și proteja viața personală.

„Nu posta conținut din viața ta intimă, dacă nu vrei să te expui", „Limitează accesul la pagina ta doar pentru prietenii apropiați", „Nu accepta cereri de prietenie de la persoane necunoscute", sunt doar câteva dintre îndemnurile pe care le au protagoniștii pentru toți cei care vor să navigheze sigur online.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

internet , securitate , video , emotii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
2050 locuitori

Tîrnova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Tîrnova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe malul drept al rîului Racovăț, la o distanță de 18 km de orașul Edineț, la 33 km de stația de cale ferată Brătușeni şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2050 de oameni. Satul Tîrnova, din ținutul Hotin, este atestat documentar la 17 aprilie 1576, cu denumirea Truineva.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.