31 decembrie 2015, 09:47 Realitatea moldovenească views 7192
Drumurile naţionale, monitorizare on-line de 40 de camere video
31 decembrie 2015, 09:47 Realitatea moldovenească views 7192

Drumurile naţionale, monitorizare on-line de 40 de camere video

Orice şofer poate afla rapid, din surse veridice, informaţii despre starea drumului pe care urmează să călătorească în orice direcţie a Republicii Moldova. Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID) şi Administraţia de stat a Drumurilor monitorizează on-line situaţia rutieră pe drumurile din ţară, iar informaţia poate fi accesată on-line.

Potrivit vice-directorului Administrației de stat a Drumurilor, Ion Drucec, serviciul on-line de monitorizare a situației rutiere postează și actualizează la fiecare jumătate de oră fotografii ale drumurilor, începând de la ora 5:00 până la ora 22:00, cu ajutorul a zeci de camere video, amplasate în mare parte în stațiile PECO de pe drumurile naționale.

Serviciul este disponibil non-stop pe pagina Administrației de stat a Drumurilor - www.asd.md la rubrica „Camere video".

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

video , drum , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
86 locuitori

Mîrzoaia este un sat din cadrul comunei Iurceni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Mîrzoaia a fost menționat documentar în anul 1597.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.