26 octombrie 2015, 14:15 Realitatea moldovenească views 5993
Alarmă cu bombă la liceul
26 octombrie 2015, 14:15 Realitatea moldovenească views 5993

Alarmă cu bombă la liceul "Lucian Blaga" din Capitală

Alarmă cu bomba la liceul "Lucian Blaga" din Chişinău. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi, iar zona a fost încercuită.

"La 12.40 un necunoscut a sunat la Poliţie şi a anunţat că liceul este minat. Informaţia a fost transmisă servicilor specializate care au evacuat persoanele şi au securizat zona. Geniştii verifică clasele şi subsolul instituţiei. Poliţiştii nu au găsit nimic suspect ce ar reprezenta pericol pentru elevi. Glasul apelantului era de bărbat. Aşteptăm rezultatele geniştilor şi vom întreprinde alte acţiuni legale. Nu excludem că unul dintre elevi ar fi făcut asta. Stabilim în ce loc a fost efectuat apelul telefonic", a menţionat Jovmir.

Potrivit lui Adrian Jovmir, persoana implicată riscă să fie cercetată penal pentru comunicare mincinoasă a actelor de terorism. Riscă amendă sau până la doi ani de închisoare.

La faţa locului au intervenit pompierii şi poliţişti.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

bomba , pericol , liceu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3016 locuitori

Cotova este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotova și Măcăreuca. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Drochia și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3016 oameni. Satul Cotova a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.