21 septembrie 2015, 14:56 Realitatea moldovenească views 8293
La 27 septembrie încep noi acţiuni de protest
21 septembrie 2015, 14:56 Realitatea moldovenească views 8293

La 27 septembrie încep noi acţiuni de protest

La 27 septembrie, Partidul Socialiştilor împreună cu Partidul Nostru încep acţiuni de protest paşnice non-stop în faţa clădirii Parlamentului. Anunţul a fost făcut luni de liderul PSRM, Igor Dodon.

„Acţiuni non-stop înseamnă cu instalarea corturilor. Ajunge, răbdarea e la limită. Venim cu un apel către cetăţeni să ieşim masiv la proteste. Pe 27 septembrie, la ora 14.00, organizăm o acţiune de protest împreună cu partidul lui Renato Usatâi şi alte partite. Această acţiune este începutul sfârşitului oligarhilor de la guvernare", a declarat Dodon.

Liderul socialiştilor a chemat lumea la proteste fără drapele de partid. „Protestele vor avea loc sub drapelul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi a Republicii Moldova", a precizat Dodon.

„Pe data de 27 septembrie, vor merge în mai multe coloane prin toată capitala care se vor uni în faţa Parlamentului şi vor începe acţiunile de protest non-stop", a adăugat socialistul.

Solicitările protestatarilor sunt următoarele: preşedintele ţării să fie ales direct de popor, alegeri parlamentare anticipate prin demisia preşedintelui ţării şi demisia conducerii BNM, PG, CNA, ANRE, CEC.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

protest , Moldova , Igor Dodon , Renato Usatii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1024 locuitori

Tabăra este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1024 de oameni. Satul Tabăra a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.