15 septembrie 2015, 16:19 Realitatea moldovenească views 5308
Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sînt îndemnaţi să aplice pentru granturi
15 septembrie 2015, 16:19 Realitatea moldovenească views 5308

Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sînt îndemnaţi să aplice pentru granturi

Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sunt îndemnaţi să aplice pentru granturi, în cadrul Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii", finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Elegibili sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special, femeile și persoanele vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

Vor fi selectate 75 de persoane care vor beneficia de instruiri intensive în domeniul elaborării planurilor de afaceri. Ulterior, o comisie de evaluare va selecta cele mai bune 15 proiecte. Autorii vor primi un grant în valoare de până la 13.500 de euro, sprijin în inițierea afacerii și asistență consultativă individuală timp de 14 luni.

Cererea de participare la concursul de granturi poate fi accesată pe site-ul www.bci.md. Data limită de aplicare este 15 octombrie 2015.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

grant , business , tineret , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.