25 august 2015, 11:32 Realitatea moldovenească views 5681
Agricultorii moldoveni sînt îndemnați să-și unească forțele (Video)
25 august 2015, 11:32 Realitatea moldovenească views 5681

Agricultorii moldoveni sînt îndemnați să-și unească forțele (Video)

A fost dat startul campaniei de informare din cadrul Proiectului "Agricultura Competitivă în Moldova".

Proiectul are drept scop susținerea creării grupurilor de producători agricoli, în vederea asigurării competitivității produselor și, implicit, creșterii ponderii exporturilor pe piețele comunitare.

Grupurile formate vor beneficia de o linie de granturi preferențiale, în calitate de suport pentru procurarea utilajelor destinate dezvoltării infrastructurii post recoltă.

Proiectul își propune promovarea adoptării unor practici agronomice durabile de către agricultori și vine ca o reacție consolidată a autorităților la provocările cu care se confruntă producătorii în activitatea lor.

În acest sens a fost lansat un spot publicitar în care eroii principali îi îndeamnă pe agricultori să-și unească forțele.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

fermieri , agricultura , Moldova , publicitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1708
Populația:
2217 locuitori

Pelinei este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sătuc și Pelinei. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cahul și la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2217 oameni. Satul Pelinei a fost menționat documentar în anul 1708.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.