02 aprilie 2015, 11:47 Realitatea moldovenească views 9260
Funcţia de director al CFM, rîvnită de 9 candidați
Foto: curentul.md
02 aprilie 2015, 11:47 Realitatea moldovenească views 9260

Funcţia de director al CFM, rîvnită de 9 candidați

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al ÎS Calea Ferată a Moldovei s-au înscris nouă candidaţi. Concursul se va desfăşura în două etape.

Cele 9 persoane care şi-au depus actele până la data limită, 31 martie, ora 16.00, sunt: Viorel Pantelei, Vasile Dabija, Nicolae Midone, Sergiu Panuţa, Ion Cîrstea, Vladimir Cebotari, Nicolae Armaş, Grigore Vornicescu şi Sergiu Dragoman.

Concursul se va desfăşura în două etape: proba CV-urilor şi cea a interviului, în cadrul căreia candidatul va trebui să prezinte, inclusiv în scris sub formă de concept de maximum 10 pagini, o viziune clară a situaţiei economice de la Calea Ferată din Moldova, a infrastructurii şi materialului rulant al întreprinderii, respectiv a obiectivelor de dezvoltare.

Calea Ferată din Moldova a rămas fără director în februarie 2014, după demiterea lui Andrei Domaşcan.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

calea ferata , Moldova , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
1079 locuitori

Tîrgul-Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Tîrgul-Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1079 de oameni. Satul Tîrgul-Vertiujeni a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.