26 februarie 2015, 13:03 Realitatea moldovenească views 8415
Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova
26 februarie 2015, 13:03 Realitatea moldovenească views 8415

Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova

Fostul premier Iurie Leancă a decis să părăsească rândurile Partidului Liberal Democrat. El a făcut acest anunţ în urmă cu puţin timp în cadrul unui briefing de presă.

Iurie Leancă a declarat că pleacă din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

Un motiv al plecării, invocat de Iurie Leancă ar fi învestirea unui Guvern minoritar cu votul deputaţilor comunişti. Totodată, el a declarat că în scurt timp va lansa un proiect politic propriu.

Reacţia liderului PLDM nu s-a lăsat aşteptată. La scurt timp, Vlad Filat a anunţat că va susţine un briefing, astăzi, la ora 15:00.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Iurie Leanca , deputat , partide

Comentarii

 (1)
  • #1 vik Răspunde Citează selecţia
    Уважаю ,поддерживаю решение Лянки.

      Вступлю в первых рядах новой партии.

      Удачи
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1239 locuitori

Goleni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul se află la o distanţa de  10 km de oraşul Edineţ şi la  210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1239 de oameni. Prima atestare documentară a satului Goleni datează din anul 1575, cînd Petru vioevod vindea lui Ion Golăi mare logofăt un loc de sat pe rîul Ciuhur.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.