06 noiembrie 2014, 10:55 Realitatea moldovenească views 22943
Miss Moldova 2014 și-a prezentat filmulețul de promovare
Foto: perfecte.md
06 noiembrie 2014, 10:55 Realitatea moldovenească views 22943

Miss Moldova 2014 și-a prezentat filmulețul de promovare

Cea mai frumoasa femeie din tara si-a prezentat filmuletul de promovare pentru cel mai tare concurs de frumuste. In aproape 2 minute Miss Moldova 2014 povesteste despre viata ei, iar pe fundal apar imagini pitoresti din satele Moldovei.

"Mă numesc Alexandra Caruntu, am 18 ani, iar la concursul Miss World reprezint o ţară superbă Moldova."

Filmuletul de prezentare care este unul obligatoriu pentru toate concurentele de la Miss World a aparut astazi pe internet. Acesta incepe printr-o descriere a Moldovei. Alexandra Caruntu vorbeste intr-o engleza fluenta.

In cea dea doua parte a prezentarii, tinara de 18 ani face o mica incursiune in copilaria sa.

Frumoasa moldoveanca mai apare in imagini cum face sport, dar si donind jucarii unui orfelinat, avind pe cap coronita de Miss Moldova.

Tinara de 18 ani ne-a spus ca toate imaginile au fost filmate in Moldova. Se vede cu ochiul liber ca filmeletul este unul calitativ, insa tinara nu a vrut sa ne spuna de unde au venit banii pentru realizarea acestuia.

Concursul Miss World va avea loc pe 14 decembrie la Londra. Site-urile fac deja predictii pe seama cistigatoarei si o plaseaza pe moldoveanca noastra in primele 15 pozitii.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Miss , Moldova , 2014 , frumusete , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
144 locuitori

Oricova este un sat din cadrul oraşului Călăraşi, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de locuitori. Satul Oricova a fost menționat documentar în anul 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.