23 iulie 2014, 10:02 Realitatea moldovenească views 5859
Potențialii studenți pot depune dosarele on-line (FOTO)
Foto: noi.md
23 iulie 2014, 10:02 Realitatea moldovenească views 5859

Potențialii studenți pot depune dosarele on-line (FOTO)

În cadrul sesiunii de admitere 2014, Universitatea de Stat din Moldova (USM) oferă potențialilor studenți care din anumite motive nu se pot prezenta personal la Comisia de admitere să completeze o cerere în format electronic, informează NOI.md.

Orice student care dorește să se înscrie la USM poate intra pe pagina e-Admiterea de pe site-ul oficial al Universității.

e-Admiterea este un sistem de informații prin intermediul căruia potențialul student poate selecta mai multe specialități, sortîndu-le în ordinea importanței, fără a uita de forma de finanțare – bugetară sau în bază de contract. După introducerea tuturor datelor personale necesare, informațiile sînt procesate în biroul e-Admiterea din clădirea Universității.

Răspunsul vine în două zile, studentul primește toate informațiile necesare cu privire la șansele de a fi înscris la una sau mai multe specialități selectate de el.

Potrivit dezvoltatorilor programului, e-Admiterea este singurul sistem din țară în format electronic prin care pot fi depuse dosarele la universitate.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

studenţi , studii , servicii , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
1223 locuitori

Neculăieuca este un sat şi comună din raionul Orhei. Neculăieuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1223 de oameni. Satul Neculăieuca a fost menționat documentar în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.