Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 673 Vizualizări

Adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona, schimbate


Adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona au fost schimbate. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În condițiile în care au fost impuse noi măsuri restrictive în Italia, moldovenii stabiliți în zonele cu risc sporit de securitate, care urmează să se deplaseze la secțiile de votare, au nevoie de un document care va permite accesul la secțiile de vot și poate fi descărcat pe site-ul interno.gov.it.

„Autocertificarea este documentul care va permite accesul la secțiile de vot din regiunile cu risc sporit de securitate sanitară. Nu uitați să o descărcați și să o aveți completată, indicînd drept motiv de deplasare participarea la alegeri, această fiind unicul justificativ legal de circulație”, spun reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În caz că la secțiile de votare se vor forma cozi, reprezentanții instituției îndeamnă să fie păstrată distanța de un metru, fără a împiedica circulația transportului și a persoanelor. scrie tv8.md.

Secțiile de votare vor fi deschise între orele 07:00-21:00, ora Italiei.

Cuvinte cheie:

Secții de votare , alegeri , votare , Italia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vadul-Leca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Citeşte mai departe