Mergi spre compartimentul: Copiilor
21 decembrie 2018, 12:50 Copiilor views 15489
Cei mai buni elevi au fost premiați
21 decembrie 2018, 12:50 Copiilor views 15489

Cei mai buni elevi au fost premiați

Un număr de 29 de elevi care au obținut performanțe la olimpiadele regionale și internaționale pe parcursul anului 2018 au fost premiați astăzi în cadrul Galei Olimpicilor, desfășurată la Chișinău.

Fondul de premiere a constituit 620 mii lei. Pe lîngă elevi, la Gală au fost premiați și 27 de profesori care au contribuit la pregătirea olimpicilor.

Premiile au fost înmînate de ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc. „Cele 36 de medalii și 6 mențiuni de onoare la unele dintre cele mai complicate discipline de studiu sînt dovada că școala noastră produce excelență. Vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați dus și în acest an faima Republicii Moldova. Ați demonstrat că prin multă stăruință și talent, puteți obține rezultate frumoase", a afirmat ministrul Monica Babuc.

Anul curent, olimpicii din R. Moldova au participat la 15 olimpiade și concursuri regionale și internaționale la discipline precum matematică, informatică, chimie, biologie, fizică, științe și limba franceză. De la toate aceste concursuri, elevii s-au întors acasă cu premii, dintre care 4 medalii de argint, 32 de bronz și 6 mențiuni de onoare.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

elevi , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
60 locuitori

India este un sat din cadrul comunei Butor din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 71 km de Chișinău. Populaţia satului India alcătuia 60 de oameni în anul 2007. Satul India a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.