Mergi spre compartimentul: Copiilor
12 decembrie 2016, 10:45 Copiilor views 4765
Situația privind alimentația copiilor în grădinițe se ameliorează
12 decembrie 2016, 10:45 Copiilor views 4765

Situația privind alimentația copiilor în grădinițe se ameliorează

Situația privind alimentația copiilor în grădinițele și școlile din municipiul Chișinău se pare că se ameliorează.

Potrivit șefei interimare a Direcției educație, Valentina Cujbă, în urma controalelor efectuate în aceste instituții pe parcursul săptămînii trecute nu s-au înregistrat cazuri de livrare a produselor alimentare alterate.

Valentina Cujbă susține că alimente alterate nu au mai fost livrate nici la instituțiile preșcolare, nici la cele școlare. La fel, nu au fost cazuri de returnare a alimentelor.

„Actualmente se lucrează la capitolul aprovizionare cu produse alimentare pînă la finele anului 2016. Se încheie contracte de mică valoare acolo unde se epuizează stocurile de alimente. Au fost incluși în această activitate revizorii de la Direcția educație", a relatat Valentina Cujbă.

În prezent elevii claselor X-XII susțin tezele de iarnă, iar celelalte clase – lucrări de evaluare la finele semestrului. La 24 decembrie copii vor ieși în vacanță.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

alimentatie , copii , grădiniţa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.