Mergi spre compartimentul: Copiilor
13 iulie 2015, 12:32 Copiilor views 7275
Pompierii moldoveni au răcorit copiii  cu furtunul de apă! (Video-Foto)
13 iulie 2015, 12:32 Copiilor views 7275

Pompierii moldoveni au răcorit copiii cu furtunul de apă! (Video-Foto)

Zeci de micuți de la o grădiniță din capitală au avut parte de o demonstrație din partea pompierilor, în cadrul campaniei „Salvăm prin prevenire". Pompierii au reuşit să surprindă cu tehnica de intervenţie şi echipamentul de luptă.

Totodată, salvatorii i-au lăsat pe copii să testeze autospeciala şi tehnica din dotare, aceștia fiind foarte curioşi despre stingerea incendiilor.

Pompierii au reuşit să surprindă micuţii atunci când furtunurile s-au dezlănţuit, iar copiii au fost stropiţi cu apă. Salvatorii i-au îndemnat pe cei mici să mânuiască furtunurile şi să testeze la propriu ţevile de intervenţie.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI promovează pe parcursul verii campania de prevenire a riscurilor în rândul copiilor şi realizează activităţi interactive pentru a preveni situaţiile excepţionale.

Sursa: www.moldova.org

Cuvinte cheie:

MAI , copii , pompieri , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2860 locuitori

Boghiceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Boghiceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Boghiceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.