Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 august 2013, 09:44 Diaspora moldovenească views 5418
06 august 2013, 09:44 Diaspora moldovenească views 5418

În perioada 28 august -10 septembrie ambasada RM în Italia va perfecta doar servicii consulare de urgenţă


Foto: moldova.org

În perioada 28 august -10 septembrie, la Ambasada Republicii Moldova din Italia vor fi perfectate doar serviciile consulare de urgenţă, informează moldova.org. Este vorba de titluri de călătorie, declaraţii de însoţire pentru minori şi paşapoarte mortuare.

Începând cu data de 11 septembrie, cetăţenii Republicii Moldova care solicită prestarea serviciilor consulare se vor prezenta personal, după principiul primului venit, fără programare prealabilă.

Potrivit programului stabilit de ambasadă, în zilele de luni sunt perfectate buletinele şi paşapoartele biometrice. Titlurile de călătorie (paşapoartele albe) se perfectează doar în zilele de miercuri, joi şi vineri.

Miercuri, joi şi vineri sunt prestate toate serviciile consulare, cu excepţia buletinelor şi paşapoartelor biometrice. În ziua de marţi, biroul consular este închis pentru public.

Depunerea actelor se face între orele 08:30 - 12:00. Eliberarea documentelor perfectate se efectuează în aceeaşi zi, la orele 17.00 (cu excepţia buletinelor si paşapoartelor biometrice, precum şi a actelor solicitate în Republica Moldova).

Totodată, ambasada anunţă că zilele de 10 mai, 26 august şi 25 decembrie sunt decretate zile de odihnă, cu recuperarea ulterioară a acestora în zilele de 18 mai, 17 august şi 14 decembrie.

Cuvinte cheie:

ambasada , Moldova , Italia , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
192 locuitori

Zolonceni este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Criuleni și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 192 de locuitori. Satul Zolonceni a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.