Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 aprilie 2013, 15:21 Diaspora moldovenească views 8897
23 aprilie 2013, 15:21 Diaspora moldovenească views 8897

Acţiune la Padova în susţinerea Moldovei la Eurovision


Foto: moldova.org

Cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în oraşul italian Padova, dar şi cei din împrejurime sînt invitaţi să participe la o acţiune inedită dedicată Zilei Drapelului, scrie moldova.org.

Manifestarea are ca generic „Un drapel naţional în susţinerea Moldovei la Eurovision” şi va avea loc pe 28 aprilie începînd cu 13.30 în Sala Polivalente (strada Diego Valeri 17/19).

Potrivit organizatorilor, după concert va avea loc un flash mob în susţinerea reprezentantului Moldovei la Eurovision, Aliona Moon. În cadrul acţiunii vor fi difuzate materiale informative şi lansate baloane cu heliu.

Evenimentul este organizat de Asociația "Baştina", în colaborare cu Confederaţia Asociaţiilor Unite din Diasporă "Confaud", Asociaţia "Maluri de Prut" şi Biroul pentru Relaţii cu Diaspora.

Cuvinte cheie:

drapel , Eurovision , Moldova , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
650 locuitori

Şurii Noi este un sat din cadrul comunei Şuri, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Şurii Noi a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.