Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 noiembrie 2012, 16:13 Diaspora moldovenească views 9872
21 noiembrie 2012, 16:13 Diaspora moldovenească views 9872

Moldoveanca Nicoleta Gavriliţa continuă lupta la „Vocea României”

Moldoveanca Nicoleta Gavriliţa va continua lupta în cadrul concursului televizat "Vocea României". Ieri seara, ea a reuşit să treacă în etapa următoare, după ce s-a duelat cu Răzvan Ştef pe piesa "Don't go breaking my heart".

Interpretarea celor doi a stîrnit multe aplauze. „Mi-a plăcut foarte mult. Sînteţi frumoşi şi talentaţi”, a spus antrenorul Horia Brenciu.

De aceeaşi părere a fost şi Loredana, care a ales-o pe Nicoleta să rămînă în concurs. "Aţi creat magie şi asta trebuie să se întîmple pe scenă de fiecare dată. Nicoleta, m-ai surprins în această seară cu echilibrul pe care l-ai găsit în interpretare. Merg mai departe cu Nicoleta ", a spus Loredana în urma prestaţiei tinerilor.

Amintim că, în cadrul preselecţiei, Nicoleta a impresionat publicul, interpretînd piesa “Yesterday” din repertoriul formaţiei Beatles. 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , muzica , concurs , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
3585 locuitori

Şerpeni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Şerpeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Şerpeni este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Anenii Noi şi la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3585 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii datează dina nul 1517.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.