Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 februarie 2018, 15:50 Diaspora moldovenească views 16169
EAU ar putea anula vizele pentru cetățenii RM
01 februarie 2018, 15:50 Diaspora moldovenească views 16169

EAU ar putea anula vizele pentru cetățenii RM

Emiratele Arabe Unite (EAU) vor examina posibilitatea abolirii vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova.

Acest subiect a fost discutat în cadrul întrevederii dintre prim-ministrul Pavel Filip și premierul, vicepreşedintele și conducătorul orașului Dubai, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Oficialii au apreciat dinamizarea din ultima perioadă a relațiilor politice și instituționale dintre cele două state.

Totodată, Pavel Filip a spus că autoritățile de la Chișinău își doresc eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni care vizitează Emiratele Arabe Unite. În context, șeful Executivului de la Chișinău a amintit că, în martie 2017, Republica Moldova a abolit regimul de vize pentru cetățenii EAU, menționînd disponibilitatea de a anula vizele și pentru rezidenții acestei țări.

La rîndul său, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum a menționat că în prezent se studiază posibilitățile anulării vizelor pentru diplomații moldoveni, după care acest proces urmează să fie extins și asupra cetățenilor Republicii Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Emiratele Arabe , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
50 locuitori

Lîsaia Gora este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Lîsaia Gora alcătuia 50 de oameni în anul 2012. Satul Lîsaia Gora a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.