Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 ianuarie 2018, 10:40 Diaspora moldovenească views 15650
Trei cetățeni moldoveni au decedat într-un accident produs în Rusia
30 ianuarie 2018, 10:40 Diaspora moldovenească views 15650

Trei cetățeni moldoveni au decedat într-un accident produs în Rusia

Trei cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați de 37 și 28 de ani și o femeie de 31 de ani, au decedat într-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23.34, în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk, Federația Rusă. Un alt moldovean, de 34 de ani, a suferit traumatisme, fiind internat în spital, în urma impactului dintre două autoturisme.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă (IGSU) informează, cu referire la Ministerul Situații Excepționale al Federației Ruse, că alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu traumatisme în urma accidentului, fiind internați în spital.

Ofițeri din cadrul IGSU vor pleca pe parcursul zilei de astăzi, 30 ianuarie, în Federația Rusă pentru a organiza toate procedurile de rigoare pentru a aduce acasă corpurile neînsuflețite ale cetățenilor moldoveni. Totodată, aceștia vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Deocamdată nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

accident , Rusia , moarte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.