Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 februarie 2017, 16:45 Diaspora moldovenească views 10869
Moldoveanca de la Hollywood va juca într-un serial de comedie (Foto, Video)
09 februarie 2017, 16:45 Diaspora moldovenească views 10869

Moldoveanca de la Hollywood va juca într-un serial de comedie (Foto, Video)

Actrița Silvia Busuioc, originară din Republica Moldova, face un nou pas în cariera de la Hollywood. După rolul episodic din serialul „Lethal Weapon", Silvia face parte acum din echipa de actori a serialului de comedie „Veep", urmînd să apară în sezonul șase al producției HBO.

„Veep" este unul dintre cele mai premiate seriale de comedie din toate timpurile, primind peste 20 de distincții de la premiera din 2012. În acest serial, basarabeanca va juca alături de celebra Julia Louis-Dreyfus. Anterior Silvia a avut un rol episodic în serialul „Lethal Weapon", difuzat pe FOX, iar în acest an actrița va juca și în thriller-ul „The Snowman".

Silvia este membră a celui mai important club al actorilor din lume – Actors Studio, ceea ce îi oferă oportunitatea să învețe necontenit de la cele mai mari nume în actorie, iar succesele de pînă acum numără cîteva zeci de scurt-metraje și șase lung-metraje.

Născută la Chișinau, Silvia s-a mutat în Italia încă de la vîrsta de 16 ani, acolo unde a început să studieze actoria. Silvia cunoaște cinci limbi – moldoveneasca, rusa, engleza, italiana și germana – ceea ce i-a permis să joace diferite roluri, în toate cele cinci limbi. Rolurile ei pot fi rezumate la zeci de scurt-metraje și șase lung-metraje, printre care se mai numără Gotthard și filmul românesc Selfie 69.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

actori , Hollywood , film , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.