Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 mai 2014, 12:16 Diaspora moldovenească views 15463
Moldovenii din Italia pot aplica pentru un job la Consulatul Moldovei din Padova
Foto: trm.md
27 mai 2014, 12:16 Diaspora moldovenească views 15463

Moldovenii din Italia pot aplica pentru un job la Consulatul Moldovei din Padova

Moldovenii stabiliţi în Italia pot candida pentru funcţia de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova.

Cerințele privitor la angajat sînt următoarele: studii superioare de licență și masterat, preferabil în domeniul juridic; cetățenia Republicii Moldova; cunoașterea limbii de stat, italiene și a limbii engleze obligatoriu, cunoașterea altor limbi de circulație internațională va fi un avantaj; deținerea permisului de conducere auto; lipsa antecedentelor penale și a altor restricții de a ocupa această funcție.

Funcția de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova prevede participarea la procesul de transcriere a actelor de stare civilă și participarea la procesul de documentare a cetățenilor cu acte din sistemul național de pașapoarte.

Persoanele interesate pot depune personal sau prin poșta electronică (milano@mfa.md) CV-ul însoțit de copia actului de identitate și copiile diplomelor de studii și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională/sau de specializare, precum și copiile certificatelor privind nivelul de cunoaștere a limbilor străine.

Data limită de depunere a dosarului este 1 iunie 2014, anunță Consulatul Moldovei la Padova în pagina sa electronică.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

consulat , Moldova , Italia , munca , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1564 locuitori

Valea Mare este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buzduganii de Sus, Buzduganii de Jos, Valea Mare și Morenii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 111 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1564 de oameni. Satul Valea Mare a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.