Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 ianuarie 2014, 12:32 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8773
Două puncte de trecere a frontierei pe Nistru şi-au sistat temporar activitatea
Foto: ipn.md
28 ianuarie 2014, 12:32 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8773

Două puncte de trecere a frontierei pe Nistru şi-au sistat temporar activitatea

Activitatea a două puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene pe Nistru, cu mijloace de transport fluvial, şi anume „Cosăuţi-Yampoli” şi „Soroca-Tsekinovka”, şi-au sistat temporar activitatea, în legătură cu formarea podurilor de gheaţa pe rîul Nistru, transmite IPN.

Ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Daniela Mînzatu, a menţionat că tronsonul respectiv nu va putea fi folosit pînă la îmbunătăţirea condiţiilor meteo, care ar duce la deblocarea traficului fluvial. Cetăţenii, care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate sunt îndemnaţi să folosească serviciile altor puncte de trecere a frontierei dislocate în această direcţie.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

nave , Nistru , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1468
Populația:
1663 locuitori

Ţareuca este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Țareuca și Țahnăuți. Satul Țareuca este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1663 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1468.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.