Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 decembrie 2013, 10:42 Diaspora moldovenească views 14633
12 decembrie 2013, 10:42 Diaspora moldovenească views 14633

Cleopatra Stratan pleacă în turneu în SUA


Foto: libertatea.ro

La şapte ani de cînd a uimit milioane de oameni din întreaga lume prin succesul "Ghiţă", şi a intrat de şase ori în cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan pleacă în primul său turneu, în afara ţării.

Pe 5 ianuarie, cea asemuită cu copilul minune al Hollywood-ului- Shirley Temple, va deschide seria concertelor în în Statele Unite, la Chicago, la "Little Bucharest".

Deplasarea sa este o premieră căci părinţii micuţei de 11 ani au protejat-o ani la rînd de astfel de evenimente. Ba chiar au refuzat o căruţă de bani de la o importantă casă de discuri din Japonia, loc unde, la vremea respectivă, "Ghiţă" a creeat o isterie. În culmea celebrităţii ficei sale, Pavel Stratan a preferat să nu forţeze maturizarea micuţei şi, mai presus de bani şi faimă a ales să se întoarcă, alături de întreaga familie, la Chişinău, loc unde Cleopatra să ducă o viaţă normală pentru un copil de vîrsta sa, departe de celebritate. Între timp, Cleopatra a crescut şi familia Stratan a decis să se mute din nou la Bucureşti şi să o lase să concerteze în afara ţării, mai ales că aceasta era o dorinţă mai veche a micuţei artiste.

Solista se află în Cartea Recordurilor la "Cel mai tînăr cîntăreţ care a susţinut un concert" (după ce a susţinut un show live la vîrsta de trei ani şi jumătate),"Cel mai tînăr talent care are propriul său album", "Cel mai tînăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de şase săptămîni", "Cel mai tînăr artist care a primit 10.000 euro pentru o singură piesă", "Cel mai tînăr muzician care a primit 3 premii MTV", "Cel mai tînăr artist de succes".

Sursa: libertatea.ro

Cuvinte cheie:

muzica , interpret , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
225 locuitori

Rîngaci este un sat din cadrul comunei Cepeleuţi, raionul Edineţ. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Edineț și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 225 de oameni. Satul Rîngaci a fost menționat documentar în anul 1715.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.