Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
03 septembrie 2013, 09:35 Natura şi turismul views 16000
03 septembrie 2013, 09:35 Natura şi turismul views 16000

Cum va fi vremea în prima jumătate a lui septembrie

Temperaturile vor creşte treptat în toată ţara, în următoarea săptămînă, şi se vor menţine la aceste valori pînă la mijlocul lunii septembrie, potrivit prognozei sinopticienilor.

Maximele termice se vor menţine la valori medii în jur de 20 de grade pînă în data de 7 septembrie, după care vor creşte uşor şi se vor situa între 22 şi 24 de grade Celsius pînă la sfîrşitul intervalului. Temperaturile minime vor fi relativ staţionare pe tot parcursul celor două săptămîni şi vor fi cuprinse, în medie, între 10 şi 12 grade Celsius. Averse slabe se vor produce în zilele de 3 şi 10 septembrie. În restul intervalului, probabilitatea pentru ploi va fi extrem de scăzută.

 

Sursa: antena3.ro

Cuvinte cheie:

vremea , meteo , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.