Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 martie 2018, 10:45 Natura şi turismul views 10724
Vin ploile peste Moldova. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile
12 martie 2018, 10:45 Natura şi turismul views 10724

Vin ploile peste Moldova. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Azi, în toată țara cerul va fi variabil. Noaptea și dimineața va fi ceață. Ziua, izolat, va ploua slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra zece grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 12 grade, iar la Tiraspol 13. La Leova maxima va fi de 14 grade, iar la Comrat și Cahul sunt prognozate 15 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi trei grade. Mîine, temperatura aerului va ajunge pînă la 13 grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ploi, iar maxima va ajunge pînă la 14 grade.

Mîine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma și Viena se vor înregistra 14 grade, iar la Madrid va fi cu două grade mai puțin. La Paris și Berlin sunt prognozate 11 grade Celsius, iar la Londra zece. La Budapesta și Belgrad vor fi pînă la 17 grade. La Varșovia maxima va fi de 15 grade, iar în capitala Cehiei va ploua și vor fi zece grade. La Atena termometrele vor arăta 20 de grade, iar la București cu un grad mai puțin.

La Ankara se așteaptă 18 grade Celsius, iar la Kiev vor fi șapte grade. Mai frig va fi la Moscova, unde sunt prognozate minus două grade.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza , ploi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
390 locuitori

Boghenii Vechi este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 390 de oameni. Satul Boghenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.